VENTURA HILLSIDE RESIDENCE

RESIDENTIAL

This property is situated on the hillside overlooking the Channel Islands and the ocean beyond. The original house, however, did not take advantage of the views. The existing house was gutted to create an open floor plan in the living and dining areas. Expansive sliding glass doors open up to the new pool area with a game room (originally the garage). In addition, a separate guesthouse was built with a garage houses the new garage and office space.

Primary Residence: 2900sf | Guesthouse: 700sf

For more information on Houzz click here

CONTACT

SOL HAUS Design
PO Box 384
Ojai, CA 93024
hello@solhausdesign.com

Sol Haus Design is committed to beautiful, human-centered design where quality of living is accessible to all.

2019 SOL HAUS DESIGN | ALL RIGHTS RESERVED

CONNECT