SOMATIC SANCTUARY

COMMERCIAL

Located in the heart of downtown Ojai, Somatic Sanctuary is a sacred space for healing. It is an exquisite space filled with natural light. One of the standout features of this project is the conservation of a eucalyptus tree INSIDE the interior. Enclosed in glass yet fully exposed to the outside, the tree breathes life into the studio.

In contrast to the straight rigid lines of the building, the outdoor deck is shaped in a circular form to soften the edges and align with the purpose of the movement studio – flow. Drought tolerant landscaping throughout will minimize water usage. Bio-swales and rain gardens will capture storm water run-off. The interior is free of toxins to promote healing, including special treatments for EMF and RF protection.

New Movement Studio: 910sf  |  Remodel of existing building: 1100sf

CONTACT

SOL HAUS Design
PO Box 384
Ojai, CA 93024
hello@solhausdesign.com

Sol Haus Design is committed to beautiful, human-centered design where quality of living is accessible to all.

2019 SOL HAUS DESIGN | ALL RIGHTS RESERVED

CONNECT